ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

143 nens i nenes aprenen a gaudir de l'esquí a l'escola d'Encamp

www.andorradifusio.ad

Tot i les dificultats per mantenir la temporada d'hivern, atípica per la pandèmia, els alumnes de l’escola de neu del comú d’Encamp han aprofitat els darrers dies per fer totes les baixades possibles. Un equip de la redacció ha estat amb ells.

El fort vent i les baixes temperatures no han aturat els alumnes de l’escola de neu d’Encamp, 143 nens i nenes que han pogut practicar esquí, surf de neu o freestyle.

La mascareta ha estat l’estrella d’aquesta temporada. Els alumnes només se l’han pogut treure durant els descensos. Però també hi ha hagut més restriccions, com ara que els grups siguin de 5 o 6 nens, ha detallat el coordinador de l'escola, Jordi Olcina.

A més, les lliçons s’han limitat únicament al sector de Grau Roig. Els dies d’esquí també s’han reduït, però les poques aglomeracions els han permès aprofitar més les activitats.

Fa més de 20 anys que el Comú encampadà organitza aquesta activitat amb l'objectiu que els infants aprenguin i gaudeixin d’aquest esport, segons ha remarcat el conseller de Joventut i Esports, Xavi Fernández.

Falten dues setmanes perquè acabi la temporada més atípica d’hivern, però ells l’han gaudit com mai.

Informa: Tatiana Navarro
Imatge: Marta Pons

Comparteix:

3.227.235.183