ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

18 candidatures nacionals representen el relleu generacional a l'Ordino Jardins d'Art

La quarta edició del Premi Ordino Jardins d'Art tindr&

La quarta edició del Premi Ordino Jardins d'Art tindrà lloc el segon cap de setmana de setembre a la parròquia. Dels 31 projectes que han rebut, 18 candidatures han estat nacionals. Amb més concurrència que en altres edicions, el jurat ha seleccionat 21 artistes per participar-hi.

De les candidatures andorranes, el jurat ha destacat la qualitat i el relleu generacional dels seus projectes. Finalment, Mònica Armengol, Mercè Ciaurriz, Rafa Contreras, Jean-Luc Herbert, Maite Luque, Anna Mangot, Miquel Mercè, Gemma Piera i Alfons Valdés són els noms nacionals que han estat seleccionats al festival. No obstant això, la coordinadora de l'esdeveniment Rosa Mujal ha volgut agrair la participació d'artistes residents com la Joana Baygual o Naiara Galdós per primera vegada. "Galdós juntament amb Claudia Llevet i Romina Dolonguevich prometen aquest relleu generacional".

El jurat ha estat format pel pintor i galerista Manuel Luna; per Meritxell Blanco, tècnica del ministeri de Cultura i per Teresa Areny, cap de projectes del Museu Carmen Thyssen d'Andorra. Luna ha estat l'artista convidat de l'edició d'enguany i impartirà un taller a La Capsa durant el cap de setmana.

El premi pel guanyador del concurs serà de 3.000 euros més una exposició i l'accèssit, serà un altre premi econòmic de 1.000 euros.

Informa: Redacció
Imatge cedida pel comú d'Ordino

Comparteix: