ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El 2 de juny se celebrarà la primera Festa del medi ambient

www.andorradifusio.ad

El 2 de juny se celebrarà la primera Festa del medi ambient i el Prat del Roure es l'escenari escollit. Un dia festiu ple d'activitats lúdiques i educatives.

Andorra celebrarà per primera vegada el Dia mundial del medi ambient. I aquest any els comuns s'han posat d'acord per organitzar activitats a les escoles i fer del 2 de juny un gran dia festiu al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany.

La directora d'Higiene, Medi Ambient i Agricultura d'Encamp, Vanessa Carrascosa, explica que "a les escoles ja s'estan fent tallers educatius i diferents activitats de coneixement del medi i lúdiques". Celebra la unió dels comuns en la iniciativa i afegeix que està "destinada a tota la família i el públic en general".

Els assistents podran participar en diferents tallers, com el d'obtenció i elaboració de mel, el de construcció de menjadores per a ocells i el d'elaboració de paper reciclat.

Els més grans podran provar el videojoc Recicla-clar, creat per a l'ocasió i en el qual els participants tindran opcions de guanyar premis cada hora.

Els comuns volen que aquest no sigui l'únic any que se celebri aquest dia. L'objectiu és que es repeteixi aquesta festa any rere any, ha avançat la cap de Medi Ambient , Agricultura i Sostenibilitat de la Massana, Eva López.

L'objectiu principal d'aquesta celebració es seguir educant els més petits i conscienciar la societat de la importància del medi ambient. Carrascossa diu que el dos de juny les activitats seran de 10 a 16h. Inclouen una arrossada amb un preu simbolic de 2 euros.

A més d'aquesta arrossada que es farà al mateix Prat del Roure, a les 14h, els assistents podran gaudir d'un equip d'animació en el que serà de ben de segur un gran dia de festa.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

3.231.167.166