ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

200 persones surten al carrer per demanar que no es tanqui el Palau de Gel

www.andorradifusio.ad

Unes 200 persones han sortit al carrer per formar una cadena humana per demanar que no es tanqui el Palau de Gel de Canillo a causa de la manca d’acord entre la propietat i el comú.

Multitud de persones, sobretot famílies, s'han reunit davant del Palau de Gel per reivindicar que el punt emblemàtic de la parròquia no tanqui. La continuïtat del Palau de Gel, que en aquests moments penja d’un fil a causa de la manca d’entesa entre la propietat i el comú de Canillo que n’era l’arrendatari fins al 31 de desembre, és vital per als veïns.

Així s’ha demostrat en la cadena humana que s’ha fet aquest dijous a la tarda amb l’objectiu de salvar la infraestructura. Els participants han reivindicat la importància d'un lloc de trobada que és molt més que un atractiu turístic.

S’han concentrat unes 200 persones al davant de l’edifici amb cartells i amb els llums dels mòbils encesos per fer visible amb força que són molts els motius per no clausurar l’espai. També hi han assistit consellers de la minoria que reclamen arribar a un acord.

Segons els manifestants encara és viva l’esperança de trobar-hi una solució.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Nil Forcada

Comparteix:

54.208.73.179