2.000 participants en les marxes solidàries de la campanya "Mou-te per la teva salut", simultànies a les set parròquies

www.andorradifusio.ad

La marxa popular en el marc de la campanya "Mou-te per la teva salut" ha comptat amb més de 2.000 inscrits arreu del país. Es tracta d'una alterativa per substituir la tradicional cursa popular del dia de l'esport per a tothom que per segon any consecutiu no s'ha pogut celebrar a causa de la crisi sanitària. Famílies i sobretot gent gran han aplaudit que es reprenguin iniciatives populars com aquesta que fan germanor i donen molta vida. A part també de tenir finalitats solidàries.

Alguns dels 400 participants de la marxa que ha tingut lloc a Andorra la Vella han celebrat que després dels moments durs i la soledat que ha comportat la pandèmia, tornin a arrancar esdeveniments populars i festius que tant s'enyoren

La parròquia ha ofert dos circuits, un més llarg que l'altre, i també ha organitzat altres activitats paral·leles, com ara una sessió de zumba a l'Estadi comunal.

La marxa solidària de Mou-te no només s'ha quedat a la capital, sinó que s'ha dut a terme de manera simultània a les set parròquies del país. Aquí a Escaldes-Engordany hi han participat grans i petits.

No només a les valls centrals s'ha quedat la marxa. A Encamp, per exemple, ha comptat amb 200 persones inscrites. I és que han estat molts els qui no han volgut perdre l'oportunitat d'aprofitar el bon temps d'aquest dissabte al matí. 

Informa: Laura Cugat-Ariadna Guiu Vila
Imatges: Andreij Cristancho-Nil Forcada
Imatges cedides pel comú d'Encamp

Comparteix:

Andorra la Vella viatja a Portugal amb l'actuació de Fábia Rebordâo Xavier Espot suma Conxita Marsol al comitè executiu de Demòcrates