ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

22 d'abril del 2021, la data proposada per la Cimera Iberoamericana presencial

www.andorradifusio.ad

Enllaçar amb el final de la temporada d'esquí aprofitant que tot el parc hoteler estarà obert, és un dels motius que ha fet que la setmana del 22 d'abril del 2021 sigui l'escollida per celebrar de manera presencial la Cimera Iberoamericana amb els caps d'Estat i de govern. La resta de trobades sectorials es farien de manera telemàtica.

Andorra no vol deixar escapar l'oportunitat d'estar al centre d'atenció i ha pres la decisió, amb la secretaria general iberoamericana, d'organitzar de manera presencial la reunió de caps d'Estat i de govern de la Cimera Iberoamericana el 22 d'abril del 2021. Tot dependrà de l'evolució en aquelles dates de la pandèmia. També es vol aprofitar que la temporada d'esquí, tot i arribar al final, encara no estarà tancada.

Les trobades sectorials seran virtuals i començaran el 16 de setembre amb la reunió de ministres de Medi Ambient, que fa deu anys que no es troben. Ubach ha declarat que s'utilitzarà el pressupost previst per al 2020 el 2021, però la secretaria de la fundació creada per a la Cimera sí que haurà d'ajornar el tancament uns mesos.

La data del 22 d'abril per a la trobada de caps d'Estat i de govern es ratificarà a la reunió telemàtica dels ministres d'Exteriors el 26 de novembre. El calendari de reunions inclou trobades temàtiques a l'entorn de l'educació, les administracions públiques, ciència, tecnologia, innovació i trobades d'entitats cíviques. El Fòrum Empresarial també serà presencial i se celebrarà coincidint amb la trobada dels caps d'Estat.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix:

3.239.51.78