ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

260 alumnes a la festa de cloenda del Consell d'Infants d'Andorra la Vella 

www.andorradifusio.ad

La festa de cloenda del Consell d'Infants d'Andorra la Vella d'aquest curs s'ha celebrat de forma atípica, abans de la sessió del 6 de juny. Ha estat un dia molt esperat pels 260 alumnes que hi han participat. 

L'estadi Comunal Joan Samarra i Vila ha acollit la festa de cloenda del Consell d'Infants. Hi han assistit 260 alumnes de cinquè de primària dels tres sistemes educatius. 

"Al Consell d'Infants han arribat tres propostes. El 6 de juny ens les presentaran, però hi ha propostes des de crear un gimnàs per nens a pintar un passos de vianant", ha apuntat el cònsol major d'Andorra la Vella, David Astrié.

El cònsol assegura que les sis propostes del consell són bones perquè són realitzables i que, de fet, hi ha algunes que ja s'han tirat endavant.

La festa de cloenda és un dia de lleure molt esperat pels alumnes, sobretot per poder relacionar-se amb altres companys. "El que més m'ha agradat han estat els tricicles", ha explicat un infant.

D'altra banda el cònsol recorda que les obres del Parc Central s'haurien d'acabar el 24 de juny, amb els jocs renovats del tot.

Informa: Maria Lucena
Imatges: David Moreno

Comparteix: