Més de 3.000 visites a la mina de Llorts aquest estiu

La mina de Llorts ha rebut al llarg d'aquest estiu un total d

La mina de Llorts ha rebut al llarg d'aquest estiu un total de 3.511 visites. D'aquesta manera, s'ha decidit allargar la temporada fins al 17 d'octubre i no tancarà les portes el 30 de setembre com estava previst inicialment. La xifra de visites durant l'estiu supera les assolides el 2020, quan va estar en funcionament els mesos de juliol i agost.

El 14 de juny es va inaugurar la temporada i en aquell mes es van rebre 117 visitants, durant el juliol s'ha registrat un increment de públic del 12% amb 991 persones a diferència de les 881 visites de l'exercici anterior, per últim, el passat mes d'agost l'augment d'afluència ha estat del 9% amb un total de 2.403 visites, 203 més que al llarg del mateix període del 2020.

Des del comú també informen que aquest cap de setmana l'entrada a la mina serà gratuïta amb motiu de la celebració de les Jornades Europees de Patrimoni. La Casa d'Areny-Plandolit, com la resta de museus nacionals, també ofereix les visites gratuïtes aquest dissabte i diumenge.

Informa: Agència ANA
Imatge cedida: Comú d'Ordino

Comparteix:

La nova variant de la Covid-19 s'anomena Mu i es creu que acabarà desapareixent  ATIDA estrena la campanya "Tots podem salvar una vida" per incentivar la donació de medul·la òssia