ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

4 anys de presó condicional per a l'home acusat d'abusar sexualment de la neta

www.andorradifusio.ad

El Tribunal de Corts ha condemnat a quatre anys de presó condicional l'home de 80 anys acusat d'abusos sexuals a la neta quan tenia deu anys. A més se li imposa la prohibició de contactar amb ella durant sis anys. La fiscalia demanava sis anys de presó ferma, mentre que la defensa sol·licitava l'absolució en considerar que la denúncia es basava en una fabulació de la noia.

Els fets es remunten als anys 2010 i 2011, quan la noia tenia deu anys. Segons la seva declaració, els abusos haurien tingut lloc al domicili familiar i en una segona residència on estiuejaven en una població de la costa catalana.

A més, el seu padrí l'obligava a veure pel·lícules d'alt contingut pornogràfic, li hauria fet fotos sense roba i en almenys una ocasió li hauria fet tocaments a les parts íntimes. Fets que segons argumentava la fiscalia estarien provats i per això sol·licitava una pena de sis anys de presó ferma.

Per la seva part la defensa en demanava l'absolució, ja que considerava una fabulació de la noia tota la història.

L'inici de la investigació es va iniciar fa tres anys, a partir de la confessió dels fets a la seva mare, que ho va posar en coneixement de la policia.

L'home sempre ha mantingut que tot respon a una estratègia de la mare de la noia, amb la qual té una mala relació des que es va separar del seu fill.

A més dels quatre anys de presó condicional, el tribunal ha condemnat l'home a la prohibició de contactar amb la seva neta durant sis anys.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

3.236.74.69