ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La 43a edició de la Fira d'Andorra la Vella obre les portes amb 170 estands

www.andorradifusio.ad

La 43a Fira d'Andorra la Vella ha obert portes aquest matí amb la previsió que la visitin unes 70.000 persones al llarg del cap de setmana. 170 expositors, entre empreses i associacions, que aprofiten la cita per a donar-se a conèixer. Un certamen que la cònsol major, Conxita Marsol, ja s'imagina a l'estadi comunal, on s'ubicarà el futur recinte multifuncional. 

Amb la tallada de cinta ha quedat oficialment inaugurada la 43a Fira d'Andorra la Vella. La cònsol major, Conxita Marsol, ha estat acompanyada pel cònsol menor, David Astrié, i també pel cap de Govern, Xavier Espot, i la Síndica General, Roser Suñé. Un esdeveniment multisectorial que recupera la plena normalitat, sense restriccions ni mascareta. A l'estand del Comú, els ciutadans poden gaudir enguany d'una experiència de realitat virtual. Mitjançant unes ulleres 3D poden recórrer diversos espais de la parròquia. 

L'espai del Parc Central acull fins diumenge 170 expositors amb la innovació com a eix central. S'espera que hi passin unes 70.000 persones al llarg del cap de setmana. La cònsol major, Conxita Marsol l'ha definit com "la fira de fires", que ha de mirar cap al futur recinte multifuncional.   

La cònsol major, Conxita Marsol, l'ha definit com "la fira de fires", que ha de mirar cap al futur recinte multifuncional. Considera essencial i necessari que hi hagi "un recinte permanent que no limiti". Així i tot, abans d'acabar la legislatura espera que pugui posar la primera pedra d'aquest espai. "L'any que ve jo penso acabar el mandat com a mínim amb aquesta Fira i espero ja veure si hem pogut posar la primera pedra del Multifuncional".

Per la seva banda, el cap de Govern, Xavier Espot, explica que coincideix amb la planificació de la cònsol major d'Andorra la Vella. "Crec que no hem de generar expectatives que no es puguin complir i la cònsol en aquest sentit i jo mateix estem perfectament alineats i estem d'acord en quin ha de ser el cronograma de tot plegat. Hem de deixar les coses prou embastades d'aquí al final de la legislatura".

Un espai de 10.000 metres quadrats que alhora és un punt de retrobament on es barregen el teixit associatiu i empresarial. Un projecte que cada any creix, que incorpora novetats i que compta amb nous expositors que aprofiten la cita per donar-se a conèixer. 

De fet, la fira acull una zona de coneixement i de reflexió, anomenada Àgora 3.0, on representants dels expositors institucionals i també d’empreses privades faran, en aquests tres dies, tretze xerrades relacionades amb el món digital, l’smart city, la sostenibilitat i la innovació.

Informa: Laura Massegú
Imatges: David Moreno-Sergi Linares

Comparteix: