5.000 persones assisteixen a l'Andorra Red Music

www.andorradifusio.ad

Unes 5.000 persones han assistit aquests tres dies a l'Andorra RedMusic. Una xifra que si bé no se situa en les expectatives inicials, sí que superen les previsions de la darrera setmana. El gerent d'Andorra Turisme, Betim Butzaku, es mostra molt satisfet amb l'acollida que ha tingut el festival.

4.980 persones han assistit aquests tres dies al festival de música que ha tingut com escenari la plaça del Consell General. Amb un cartell de luxe de músics i bandes dels 80, l'organització es mostra satisfeta per l'acollida i les primeres valoracions del públic.

El gerent d'Andorra Turisme, Betim Butzaku, ha dit a Ràdio i Televisió d'Andorra que és un festival que esperen consolidar i que les enquestes fetes serviran per saber les valoracions del públic i quines millores aplicar-hi, com per exemple quins serien els preus més bons. Es valora molt positivament l'entorn del concert i la resposta del públic al cartell.

Dissabte es va registrar l'entrada més important de públic, amb 2.200 espectadors per semtir Lisa Stansfield i Roger Hodgson, exvocalista de Supertram. Tot i no cobrir el 50% de la de la despesa econòmica del festival, uns 600.000 euros, com inicialment s'havia previst, des d'Andorra Turisme s'assegura que és una aposta que necessita de més publicitat i promoció per poder vendre més entrades.

Butzaku ha destacat que si ve inicialment el ritme de venda va ser lent, la darrera setmana, pels descomptes que se n'oferien, es van disparar.

Informa: Gemma Rial     Imatges: Jordi Domingo/Judit Pedrós/Albert Refart

Comparteix:

El comú de Sant Julià de Lòria vol injectar 1,2 milions d'euros més a Naturlàndia El PS pregunta al Govern pel Pla de renovació del sistema educatiu