ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

51 participants en la primera canicròs oficial d'Andorra

www.andorradifusio.ad

Naturlàndia ha acollit aquest diumenge la primera canicròs oficial d'Andorra en la qual hi ha hagut 51 participants. Tots els beneficis recaptats durant la jornada aniran adreçats als projectes que actualment té en marxa Bomosa.

Fins a 51 participants han pres part de la primera canicròs que es disputa al Principat i que és puntuable per al Campionat de Catalunya d'aquesta modalitat. La voluntat de Bomosa és impulsar aquest esport innovador al país i professionalitzar-lo, ja que la valoració és ben positiva.

Tot i que a Catalunya aquest és un esport més conegut, ja es treballa amb la possibilitat d'impulsar nous projectes al Principat que vagin en aquesta línia.

Per als participants aquesta és una oportunitat per passar més temps amb les seves mascotes gràcies a la caminada popular i la canicròs infantil que també s'ha organitzat per conscienciar els més petits sobre la tinença d'animals a casa.

Tots els ingressos recaptats amb les inscripcions es destinaran a ajudes veterinàries per a famílies amb dificultats i per a projectes que Bomosa té en marxa.

Informa: Marc Pérez
Imatge: Xabier Moreira

Comparteix:

3.234.143.26