ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La 59a Temporada de Teatre aposta per les produccions locals, inclou obres franceses i incorpora el Festival de Pallasses

www.andorradifusio.ad

Comença aquest mes una nova temporada de teatre en què hi haurà una clara aposta per les produccions nacionals, que es mesclaran amb propostes internacionals. També hi tindrà cabuda el Festival de Pallasses i els Pastorets.

Sant Julià de Lòria

A Sant Julià de Lòria és on trobarem les produccions nacionals. La JOCAND estrenarà 'Arrels d'arreu (9 d’octubre, 20h), un homenatge als padrins i a allò que per moltes generacions que passin no canvia.

L'altra és 'Quatre dones i el sol (28 i 29 d’octubre, 21h), dirigida per Roger Casamajor. una història rural sobre el paper de la dona a partir de la lluita de quatre dones per un sol home per motius molt diferents.

Les dues següents cites seran per al teatre francès. 'La nuit du cerf' (24 de novembre, 21h), del Circ Le Roux, proposa una comèdia excèntrica sobre una família, una pèrdua i tota una vida.

Completa la proposta el teatre gestual de 'Prise de terre' (26 de novembre, 19h) en què, a partir de personatges de fang que es fan i es desfan, descobrirem la relació entre l'home i la Terra.

La temporada a Sant Julià acabarà amb els Pastorets al desembre.

Andorra la Vella

A Andorra la Vella, del 14 al 16 d'octubre, La Llacuna i el Teatre Comunal acullen el Festival de Pallasses.

La capital acollirà dues cites més de la Temporada. Al Centre de Congressos s'hi podrà veure 'Jaleiu' (11 de novembre, 20.30h), de Guillem Albà, una manera de viure i veure la vida amb molt d'humor, música i disbauxa.

Completa el cartell 'Un concerto a tempo d'umore' (2 de desembre, 20.30h) per reviure les composicions més conegudes de la música clàssica en les situacions més inversemblants.

Informa: Rosa Alberch

 

Comparteix: