60.000 inscrits per als tests d'anticossos

www.andorradifusio.ad

Ja són 60.000 les persones que s'han inscrit a la plataforma per fer-se els tests d'anticossos de Covid-19, una dada que va en augment i que el Govern espera que continuï pujant a fi de tenir unes proves el màxim de fiables possibles.

Ho ha dit el cap de Govern ,que aquest dissabte al matí ha visitat les instal·lacions d'Andorra la Vella on també es troba el centre de control general de l'operativa ubicat el Centre de Congressos.

Xavier Espot ho ha fet acompanyat de la cònsol major i del ministre de Justícia i Interior a més de diferents comandaments.

Espot, que ha tornat a fer una crida a la participació, espera que l'augment de trànsit del dilluns no afecti el bon funcionament dels Stop Labs. Per la seva part, la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, ha dit que hagués estat millor fer aquestes proves la setmana passada, ja que a partir de dilluns, amb la incorporació de la construcció i els industrials, es preveuen més complicacions en la circulació que s'estan tenint en compte a l'hora de desplegar el dispositiu.

Informa: Anna Pifarré

Comparteix:

Una trentena de temporers més torna a l'Argentina després de prop de dos mesos de confinament La Cambra de Comerç és optimista de cara a l'estiu i demana als hotels no abaixar preus