ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Un 66% menys de visitants al gener

www.andorradifusio.ad

El mes de gener van entrar al país 240.000 visitants, xifra que suposa una davallada de prop d'un 66% respecte dotze mesos enrere. La disminució més gran va ser dels espanyols i molt més baixa, només un 7%, dels francesos.

L'entrada de visitants continua ressentint-se de les restriccions  causades per la Covid-19. Així, aquest gener van entrar 240.000 persones al país, prop de dues terceres parts menys que el mateix mes del 2020.

La davallada de visitants espanyols va ser de més d'un 90% i la de francesos d'un 7%. També van anar a la baixa, de forma dràstica, els d'altres nacionalitats.

La xifra de turistes, és a dir, els que pernocten almenys una nit, va patir una baixada molt dràstica. També el nombre d'excursionistes, els que no pernocten, va anar a la baixa.

L'excepció van ser els excursionistes francesos que van créixer una mica més d'un 2% respecte el gener del 2020. Des del 31 de desembre els més grans d'onze anys que vulguin accedir al territori francès des d'Andorra poden fer-ho amb una prova TMA amb una antiguitat màxima de 72 hores.

Informa: Pere Moliné
Locució: Anna Mata

Comparteix:

3.235.11.178