ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La 6a marató fotogràfica supera els 40 participants en l'últim cap de setmana de l'Andorra Shopping Festival

www.andorradifusio.ad

Tercer i últim cap de setmana de l'Andorra Shopping Festival, que encara la recta final amb una aposta pels espectacles infantils i itinerants pels principals eixos comercials. A més, s'ha dut a terme també la marató fotogràfica amb més de quaranta participants.

Buscant el millor enquadrament  i ja només falta fer un simple clic. D'aquesta manera han quedat immortalitzats la quarantena de participants de la sisena marató fotogràfica.

Una activitat que s'emmarca dins de l'Andorra Shopping Festival. Així doncs, aquest ja és el tercer cap de setmana del festival, que encara la seva recta final. Aquest dissabte, com també els dissabtes i diumenges passats, espectacles itinerants pel carrer.

A la plaça de l'antiga caserna de bombers han tornat també els espectacles tribut de Disney. Després de "Frozen" i "La bella i la bèstia", ha tocat el torn a "El rei lleó". No hi han faltat les mítiques cançons del film

Música de bandes andorranes al casc antic en el marc de l'Andorra Shopping Festival

I també en el marc de l'Andorra Shopping Festival, el barri antic d'Andorra la Vella s'ha omplert de música. The Swing Girls han portat les millors versions de cançons a Cap del Carrer, mentre que a la plaça Guillemó hi tocava la Shuffle Express Blues Band. Dos grups formats per músics andorrans en una clara aposta per artistes del país. 

Imatges: Andreij Cristancho-Desirée Sala-Arnau Gaya
Informa: Anna Mata-Ariadna Guiu Vila

Comparteix: