ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El 87% dels participants de la Trobada Empresarial creu que el seu negoci creixerà

www.andorradifusio.ad

Un 87% dels participants a la Trobada Empresarial del Pirineu, amb una destacada presència andorrana, consideren que els seus negocis creixeran aquest any. A més, el 65% preveu crear llocs de treball.

La trobada ha batut aquest any el rècord de participants, amb més de 650. Un centenar d'empresaris andorrans, principalment de la banca i del sector serveis, prenen part en la trobada.

El president de la Trobada Empresarial, Josep Serveto, ha confirmat la xifra i ha assegurat que la presència d'Andorra ha sigut molt important. "Aquest any calculem aproximadament sobre un centenar d'assistents d'Andorra i més celebrant-se a la Seu, que està al costat. La presència del país és molt necessària sent la trobada empresarial al Pirineu". 

L'enquesta reflecteix que la gran majoria, el 87% incloent-hi els andorrans, espera créixer aquest any i el 65% té previst ampliar la plantilla.

Quant al tema central de la trobada, innovació i sostenibilitat, el 66% assegura que disposa d'un pla de sostenibilitat a l'empresa. Des d'Andorra, però, veuen amb preocupació l'augment del cost dels productes bàsics a causa de la guerra a Ucraïna. 

El president de la CEA, Gerard Cadena, ha manifestat el neguits pel conflicte. "No sabem si això pot allargar-se m´se. En qualsevol cas, estem preocupats per la pujada dels costos, però esperançats perquè a nivell de turisme la gent té ganes de sortir".

Aquest divendres al matí els experts han incidit en la necessitat de mantenir polítiques de sostenibilitat i d'anar un pas més enllà, amb més mesures proteccionistes. La jornada continuarà divendres a la tarda. 

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix: