ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Laura Mas respondrà a les crítiques del projecte de les Pardines en una reunió de poble mentre l'oposició creu que falta temps per desenvolupar-ho

www.andorradifusio.ad

El concurs d'idees per embellir les Pardines i Engolasters està ara mateix en fase d'anàlisi tècnica i la cònsol major d'Encamp té l'objectiu de tornar a explicar-lo en una propera reunió de poble, tenint la recollida de firmes que hi està en contra. Des de l'oposició consideren que cal una reflexió profunda i veure què és factible construir. 

Tenint present les opinions contràries al projecte turístic de les Pardines i Engolasters, la cónsol major d'Encamp, Laura Mas, ha reiterat que es tracta d'un concurs d'idees que ara mateix s'està estudiant, per tal de veure quines de les propostes es podrien dur a terme. Per tal d'esclarir dubtes, té la intenció de tornar a explicar la iniciativa als veïns de la parròquia en una propera reunió de poble.  "En cap moment es vol fer malbé el camí de les Pardines ni el que avui dia tenim, sinó que es vol potenciar", afirma Laura Mas, cònsol major d'Encamp.  

Per la seva banda, el conseller del PS+Independents del comú d'Encamp considera que no hi ha prou temps per desenvolupar una iniciativa com aquesta, que es mereix una reflexió pausada i profunda. "L'any que ve ja és l'últim any de mandat i amb un projecte d'aquestes característiques, doncs veiem que el temps és molt just i que potser seria adequat deixar-ho per a un altre mandat", explica David Ríos, conseller del PS+Independents del comú d'Encamp. 

Des  d'Agrupament Encampadà opinen que alguna de les idees es podria tenir en compte, sempre que sigui equilibrada amb el medi ambient. "Si és una cosa puntual es podria fer, ara bé, si és una cosa amb molta envergadura potser sí que s'hauria de posposar", detalla Esther Vidal, consellera d'Agrupament Encampadà del comú d'Encamp

Informa: Laura Cugat
Imatges: Ricard Tenza 

Comparteix: