ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Accident laboral mortal en les obres del Punt de Trobada

www.andorradifusio.ad

Un home de 59 anys, empresari de la construcció, ha mort en un accident laboral a l'antic Punt de Trobada. La víctima ha rebut un cop fort quan ha caigut una de les estructures que s'estava desmuntant. 

Segons ha indicat l'empresa que gestiona el futur centre comercial, el treballador "es trobava a la zona sud de l'edifici fent treballs de desmuntatge de les estructures de formigó i ferro a la part superior de l'immoble, per sobre de les caixes tècniques dels ascensors". Testimonis de l'accident han assegurat "que ha rebut un fort cop en cedir part d'una de les estructures que s'estava desmuntant". Es tractaria d'una llosa de formigó que ha caigut d'una grua.

Al lloc de l'accident, que ha tingut lloc a un quart de 10 del matí,s'han desplaçat vuit efectius dels bombers, la policia i el SUM. En l'evacuació, que ha estat de dues hores, ha intervingut el grup de rescat de muntanya amb un helicòpter, ja que la víctima es trobava al terrat de la sisena planta de l'edifici. Ha estat traslladat a l'hospital, on segons ha confirmat el SAAS, no ha pogut superar el traumatisme toràcic.

Les obres, de moment, han quedat aturades.

Informa: Redacció - Roser Puigbò
Fotografia: Roser Puigbò
Imatges: Ricard Tenza
Imatges cedides: Diari TV

 

Comparteix: