ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Acord per construir 44 pisos socials a preus econòmics a Andorra la Vella a final del 2022

www.andorradifusio.ad

El comú d'Andorra la Vella i el Govern han signat un protocol d'acord que permetrà la construcció de 44 habitatges socials a preus assequibles a la zona del passatge Borda Nova. Haurien d'estar acabats a final del 2022 o principi del 2023. També permetrà la construcció d'un aparcament amb 500 places.

El cap de Govern, Xavier Espot, i la cònsol major, Conxita Marsol, han acordat la cessió gratuïta d'un terreny de 3.000 metres quadrats de la zona de la Borda Nova de la capital a l'executiu, que té la intenció de construir-hi 44 habitatges socials a preus econòmics amb l'objectiu de fer front al problema de l'habitatge.

Haurien d'estar enllestits a final del 2022 o principi de l'any següent. En una segona fase s'hi podrien fer 60 habitatges més, si fos necessari.

Espot assegura que s'haurà d'analitzar "cas per cas, llogater per llogater, d'acord amb la necessitat que tingui". Afegeix que es prioritzaran "aquelles persones que més ho necessiten".

El projecte inclourà una zona d'aparcament, amb unes 500 places. Marsol confia en trobar la fórmula per contruir-lo sense un cost excessivament elevat. Creu que el nou aparcament també donarà resposta a la necessitat de places de la zona industrial.

Marsol també ha afegit que s'està avançant en la cessió de dades dels lloguers que tenen els comuns a l'administració general.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Ginestà

Comparteix:

3.215.182.81