ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

d'Acord vol destinar Casa Parramon a habitatge social i CC presenta mesures per atreure turisme de qualitat

www.andorradifusio.ad

La candidatura de d'Acord la Massana vol recuperar la Casa Parramon, que està tancada i pertany al Govern, i convertir-la en habitatge social. Ciutadans Compromesos aposta per atreure un turisme de qualitat i preveu diverses mesures per captar-lo. 

d'Acord la Massana ha defensat donar un ús a Casa Parramon. L'edifici i el terreny sense edificar del costat són propietat del Govern i fa uns anys que està tancat. La candidata Judith Pallarés proposa elaborar un estudi per avaluar la viabilitat de recuperar-lo com a habitatge social, en un moment en què es necessiten pisos a un lloguer assequible. Pallarés ha recordat que la reobertura de Casa Parramon és una vella reivindicació, a la qual el Govern no ha donat resposta.

Ciutadans Compromesos ha defensat en una trobada amb els veïns de l'avinguda Sant Antoni la importància d'atreure turisme de qualitat per impulsar un dels sectors cabdals de l'economia.

El candidat Carles Naudi d'Areny-Plandolit preveu diverses mesures que ajudarien a captar el turista d'alt poder adquisitiu, com disposar d'un aeroport en territori nacional o fer que les ambaixades afegeixin a les seves funcions la captació de turistes.

A més, amb un canvi de la llei de l'IRPF, es podrien atreure persones famoses i amb gran fortunes per residir, cosa que serviria de campanya de màrqueting turístic.

Centrat a la parròquia, defensa la continuïtat de Vallnord i l'aposta per l'esquí i la bicicleta.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Romagosa   

Comparteix: