ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Les activitats artístiques de les Valls del Nord es faran només a Ordino i les musicals, a la Massana

www.andorradifusio.ad

Quan fa 7 anys que es va signar el primer conveni per reduir costos a l'escola artística, ara la Massana i Ordino fan un pas més en la mancomunació de serveis. A partir d'aquest curs, les formacions de l'escola d'art es faran a Ordino. I la novetat. Les musicals es traslladen a la Massana.

El conveni que han firmat les dues parts explicita que la Capsa, espais de creació, s'ubicarà a Ordino en un nou edifici i l'escola de música de les Valls del Nord serà a la Massana.

El conveni ha servit també per fer cessió de marterial. Es preveu un estalvi anual de 9.000 euros per cada comú i cadascun es farà càrrec de l'equipament pertinent. 

Els cònsols de les dues parròquies, David Baró i Josep Àngel Mortés, destaquen la importància d'aquest "pas endavant" per donar un millor servei amb equipaments més òptims. Creuen que no suposarà un problema que els ciutadans de la Massana i Ordino s'hagin de desplaçar.

Per a aquest curs s´estrenen espais nous i millors, formacions i recursos. Els curs a les dues intsal·lacions ja han començat. Les inscripcions es poden fer a tots dos comuns.

Informa: Rosa Alberch 
Imatge: Anna Ginestà

Comparteix:

100.26.176.182