ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Les activitats d'estiu d'Encamp s'adapten per seguir les recomanacions de Salut

www.andorradifusio.ad

El comú d'Encamp vol mantenir el màxim d'activitats per als infants i joves durant l'estiu amb algunes variacions degut a la crisi sanitària i a les recomanacions de salut. Unes activitats que començaran el 6 de juliol i s'allargaran fins el 26 d'agost per a les colònies i el 4 de setembre per a la resta d'activitats. Per complir amb les noves normes i poder encabir el màxim d'infants el comú d'Encamp ha acordat ampliar el nombre de monitors i fer més torns de colònies que de dos passaran a 4 torns i amb un aforament màxim de 25 nens.

El departament de joventut i esports del comú d'Encamp ha acordat mantenir les colònies d'estiu que se seguiran fent a l'alberg de la baronia. Hi haurà però alguns canvis. Si fins ara l'aforament per torn era de 50 infants, ara haurà de ser de la meitat. Per això el que han decidit és ampliar el nombre de torns perquè en puguin gaudir el màxim d'infants. De 2 passaran a 4 torns.

També es mantindran les activitats diàries del '4 per 15' i s'ha optat per augmentar el nombre de monitors però també d'espais per dur a terme les activitats. Tot i que la majoria estaran programades a l'aire lliure ja tenen previstes àmplies zones cobertes per poder encabir els infants amb tota seguretat en cas de mal temps, com ara la sala de festes del poliesportiu, explica el conseller de Joventut i Esports, Xavier Fernández.

És previst que els infants vagin en grups tancats amb el mateix monitor i seran considerats com a nuclis de convivència. Per això l'ús de la mascareta només serà obligatori en certs moments del dia o per a activitats concretes.

A banda d'espais oberts com l'entorn del poliesportiu o Prada de Moles, aquest estiu els joves també podran gaudir del Prat Gran que estarà operatiu tot l'estiu després que el comú hagi tancat un acord amb la propietat.

Informa: Anna Pifarré
Imatge: Xabier Moreira-Arxiu

Comparteix:

3.236.74.69