ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Les activitats d'estiu ja representen el 10% de la facturació de Pal

www.andorradifusio.ad

A la recta final de la temporada d'estiu l'estació de Pal supera en un 13% la facturació de l'any passat en el mateix període. De fet les activitats d'estiu ja suposen el 10% de la facturació anual.

Tot i que l'incident de l'esllavissada de dissabte a Sant Julià ha provocat una disminució sensible de visitants, Pal espera tancar la temporada d'estiu amb 2 milions d'euros de facturació, un 13% més que en el mateix període del 2018. Ha jugat a favor un temps benèvol i l'ampli ventall de possibilitats que ofereix. "Estàvem en un 15% fins fa no gaire. Hem perdut un parell de punts per l'esllavissada aquests dies, però passat el dimarts ens estem recuperant i tot apunta que hauríem d'assolir els 2 milions d'euros de facturació", assegura el director, Josep Marticella.

De fet, les activitats estiuenques ja suposen un 10% de la facturació total de l'any, que situen Pal en els primers llocs de les estacions europees que millor rendiment treuen de les activitats en aquesta època de l'any. Marticella explica que "a les estacions franceses (l'estiu suposa) de mitjana un 5% (de la facturació) comptant que moltes d'elles també treballen amb glaceres. Si treiem l'activitat de glaceres, d'esquí d'estiu, estan en un 2% de facturació. Per a nosaltres, estar en un 10,5% aquest any ens posiciona com a líders a nivell europeu".

Els darrers anys el creixement ha estat constant a l'estiu. Fins al 8 de setembre l'estació continuarà oferint activitats diàries i després obrirà només els caps de setmana fins al 13 d'octubre.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

3.235.107.209