ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

'Nadal amb passió': música amb emoció i diferents generacions

www.andorradifusio.ad

L'Auditori Nacional d'Andorra ha aconseguit gairebé un ple amb el concert 'Nadal amb passió' de la JONCA, l'ONCA, el Cor de Rock d'Encamp i el grup de rock Black Thursday. Un esdeveniment on l'emoció i la intergeneracionalitat han estat els protagonistes. 

Música clàssica nadalenca  i nadales populars han compartit escenari, dues cares del Nadal.

El director artístic de la Fundació ONCA, Albert Gumí, explica que el concert barreja la part clàssica amb una part més moderna gràcies a la unió amb el Cor Rock d'Encamp i el grup Black Thurday. "Peces clàssiques que interpretem amb molt rigor i que agafen una dimensió de música antiga. I amb el Cor de Rock d'Encamp i el grup Black Thurday tindrem un Nadal més trencador i més modern."

Per la seva banda, el director del Cor Rock d'Encamp, Jordi Porta, ha afirmat que és un concert ple d'energia i d'il·lusió gràcies a la presència dels joves. 

Uns noranta participants han pujat a l'escenari aquest matí de diumenge i alguns ho feien per primera vegada. Justament ha estat aquesta relació entre generacions i també l'equilibri de les diferents emocions el que ha convertit el concert en un èxit. El públic, al final, s'ha convertit en un factor essencial, cantant una de les nadales més populars.

Informa: Maria Lucena
Imatges: David Moreno

Comparteix: