ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'aeroport d'Alguaire tanca l'estiu amb xifres similars a les de l'any passat

www.andorradifusio.ad

L'aeroport d'Alguaire tanca la temporada d'estiu amb el final dels trajectes entre Menorca i Eivissa, tot i que continuaran els viatges a Palma. Segons les primeres estimacions, es manté l'activitat de l'any passat.

Segons les primeres estimacions, el balanç serà similar al de l'any passat. Les xifres de viatgers a la temporada d'estiu seran similars a les de l'any passat, que va finalitzar amb 3.274 passatgers, segons fonts de l'aeroport. Els vols a les illes Balears han mantingut la tònica de l'estiu anterior, sent Mallorca la destinació més demanada, seguida d'Eivissa i Menorca.

La campanya s'ha prolongat fins a aquest cap de setmana amb viatges de divendres a diumenge a les illes, a través de la companyia Air Nostrum. De les 4.000 places previstes, se n'ha venut el 60%, fet que confirma la tendència positiva dels darrers anys.

A partir d'octubre, l'aeroport mantindrà l'activitat diària amb la formació de pilots a càrrec de l'empresa BAA Training. D'altra banda, les instal·lacions s'ampliaran amb la construcció d'un nou hangar.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix: