ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'aeroport d'Andorra-la Seu podrà operar de nit abans de l'estiu vinent

www.andorradifusio.ad

Vols nocturns a l'aeroport d'Andorra-la Seu l'any vinent. Les balises per acollir operacions de nit encara no estan instal·lades, però la Generalitat convocarà el concurs el mes vinent. 

L'aeroport d'Andorra-la Seu podrà operar de nit abans de l'estiu de l'any vinent. La Generalitat licitarà aquest octubre per 800.000 euros el concurs per a la instal·lació de les balises, que permetran operar vols les 24 hores.

Així el vols regulars s'iniciaran al desembre amb Madrid només de dia. També s'ha de tancar la creació del punt fronterer, per agilitar l'entrada i sortida de l'espai Shenghen.

En aquest sentit, el vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró, ha detallat que "el Govern de Catalunya ja ha preparat la instal·lació per fer possible aquest punt frontera i ara només falta la part dels recursos humans". 

Sobre les irregularitats que la Sindicatura de Comptes catalana va detectar en la gestió d'Aeroports de Catalunya, el Govern no se sent preocupat pel que fa a les quantitats que aporta a l'aeroport. "Hi ha una tranquil·litat absoluta", ha assegurant el ministre d'Economia, Presidència i Empresa, Jordi Gallardo. 

Els executius han destacat la importància de l'aeroport. Després de Madrid es vol volar a París i Lisboa. 

Informa: Ariadna Guiu
Imatge: Anna Romagosa

Comparteix: