ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'aeroport i la Cimera Iberoamericana centren la trobada de la delegada del govern espanyol a Catalunya i el Govern

www.andorradifusio.ad

Teresa Cunillera ha estat aquest divendres més prudent i no ha volgut fixar una data sobre quan l'aeroport d'Andorra-la Seu podrà operar vols amb sistema GPS. La delegada del govern espanyol  a Catalunya ha reiterat el suport d'Espanya a Andorra en l'organització de la cimera iberoamericana.

En un màxim de dos mesos s'hauria de validar, per part de les autoritats competents, el sistema d'aproximació instrumental amb GPS. A partir d'aleshores s'iniciarà la seva implementació i es faran tots els tràmits per posar-lo en marxa abans d'acabar el 2019.

És per això que la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, s'ha declarat més prudent que dijous pel que fa al calendari, però tant ella com el cap de Govern han subratllat la importància que sigui el més aviat possible.

És un dels temes que Cunillera i Martí han tractat en la reunió d'aquest divendres. Espanya ha reiterat l'oferta de col·laborar amb l'organització de la cimera iberoamericana del 2020.

Abans de reunir-se amb Martí i els ministres Cinca, Saboya i Ubach, Cunillera ha visitat el copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, a la Seu d'Urgell, amb qui diu que no ha parlat sobre l'avortament perquè defensa que un representant d'un altre govern no ha d'immiscir-se en assumptes interns d'un altre país.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: