ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Afectacions a la circulació per l'esllavissada que només ha ocasionat danys materials

www.andorradifusio.ad

L'esllavissada ha ocasionat danys materials a la façana de l'edifici principal, a locals i també s'ha vist afectat algun vehicle estacionat en les proximitats. Un dels punts que més ha patit la violència del fenomen ha estat la perfumeria Luxury, on s'han pogut veure molts dels seus productes escampats per diferents punts de la calçada. D'altra banda, val a dir que no s'ha de lamentar cap dany personal.

Per restablir la circulació s'ha hagut d'habilitar un pas alternatiu en sentit Andorra i Espanya per les rampes d'accés al pàrquing del centre comercial per als turismes.

Pel que fa als transport de viatgers a hores d'ara hi poden circular alguns minibusos.

A la Seu d'Urgell, els Mossos d'Esquadra han informat de la situació i han desviat el trànsit des de la cruïlla on conflueixen les carreteres nacionals 145 i 260.

No ha constatat retencions importants a partir del migdia de dissabte quan s'ha obert el pas als turismes.

Per la seva banda, el Pas de la Casa ha hagut d'assumir el flux circulatori de les dues duanes durant mig dia, fet que ha provocat retencions amb algun pic de més de 4 quilòmetres d'entrada i 3 de sortida.

A la tarda la densitat ha baixat tot i que s'han mantingut cues d'entrada de com a mínim dos quilòmetres.

Des de l'Estació Nacional d'Autobusos s'ha informat que les companyies que operen amb Espanya no han anul·lat cap ruta però sí que han patit retards en l'arribada a destinació de com a mínim una hora, ja que tots els trajectes s'han hagut de desviar pel Pas de la Casa. 

Informa: Marc Riera- Sílvia Mestre
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: