ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Afectacions en el trànsit d'Andorra la Vella a causa de la festa major

La festa major d'Andorra la Vella deixarà ja a partir d'aquest di

La festa major d'Andorra la Vella deixarà ja a partir d'aquest dilluns afectacions en la circulació. Així, el trànsit de plaça Guillemó es desviarà cap al carrer de l'Alzinaret fins al proper dijous 11 d'agost. 

Els dies 5, 6, 7 i 8 d'agost el trànsit del carrer de les Canals i la plaça Guillemó es desviarà per l'avinguda Meritxell i cap a la plaça Rebés pel carrer Dr. Vilanova (viaducte), a partir de les 21.30h i mentre durin els concerts. 

El dia 5 també, a les 18.30h, es tallarà la circulació a la plaça Príncep Benlloch a causa de la inauguració de la Festa Major i el trànsit procedent de l'avinguda Sta. Coloma serà desviat per la baixada del Molí i en direcció contrària per l'avinguda P. Benlloch en direcció cap a Santa Coloma.

Ja el dissabte 6, a les 17.00h es tallarà la circulació a la plaça P. Benlloch a causa de l'exhibició castellera i el trànsit procedent de l'avinguda Sta. Coloma serà desviat per la baixada del Molí i en direcció contrària per l'avinguda P. Benlloch en direcció Sta. Coloma.

Finalitzada l'exhibició a la plaça P. Benlloch, s'iniciarà una cercavila fins a la plaça de la Rotonda per l'avinguda Meritxell. La circulació procedent de l'avinguda Dr. Mitjavila es desviarà pel carrer Prat de la Creu i la de l'avinguda P. Benlloch podrà incorporar-se al pas de la cercavila.

Informa: Redacció-Mobilitat
Imatges: Ariadna Guiu Vila

Comparteix: