ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'afer de l'error en un edicte d'Educació podria acabar en la via judicial si els afectats no queden satisfets en la reunió amb Educació

www.andorradifusio.ad

L'afer dels professors afectats per l'error en un edicte pot acabar a la justícia. Els dos docents perjudicats es van presentar a la convocatòria per consolidar places d'eventuals.

El ministeri donarà les explicacions necessàries durant la reunió que la ministra mantindrà aquest dimarts amb tots dos. La trobada hauria de servir per esvair dubtes però Educació assumeix que, si no queden satisfets, els docents podrien utilitzar la via judicial.

"La via de recurs està oberta, sigui perquè hi ha hagut l'error o pel que consideri cadascun dels candidats. Nosaltres intentarem ser el màxim de transparents, reconèixer aquest error, corregir l'error perquè ens debem a aplicar les normes i en aquest cas el plec de bases de manera rigorosa. Havíem de corregir aquest error i a partir d'aquí els candidats són lliures de presentar un recurs si ho consideren", ha assegurat la directora d'Inspecció i Qualitat Educativa, Marie Pagès.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

3.235.191.87