ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

"Afluixa. La velocitat mata", la campanya per reduir els accidents

www.andorradifusio.ad

Nova campanya del Govern i Mobilitat per reduir els accidents de trànsit. Sota el lema "Afluixa. La velocitat mata", es vol conscienciar dels perills de l'excés de velocitat a l'hivern i del consum d'alcohol. Després d'un any especialment crític per a les motocicletes, l'objectiu és cap víctima a les carreteres.

La velocitat i el consum de l'alcohol són dues de les causes principals dels accidents de trànsit.

Per reduir-los i amb l'objectiu de zero víctimes, Mobilitat llança una altra campanya de conscienciació. Amb el lema "Afluixa. La velocitat mata", la campanya centrarà els missatges en les advertències sobre les condicions meteorològiques, el consum d'alcohol i les motocicletes.

El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, destaca que es vol incidir en la mortalitat. Destaca que és una campanya "dinàmica i actual, amb les emoticones com a element per fer-la més propera a la ciutadania i el jovent".

La policia no ha registrat un augment dels accidents de velocitat respecte a anys anteriors. Se sap que els radars han contribuït a modificar les conductes.

Pel que fa al consum d'alcohol i drogues, el director adjunt de la policia, Bruno Lasne, recorda que al Nadal s'incrementarà la vigilància. Explica que estaran presents "en tot moment a la xarxa viària i hi haurà més controls les 24 hores del dia". "Si la gent vol conduir, no ha de beure perquè poden ser controlats per una patrulla", alerta.

La campanya es difondrà a través de les xarxes socials, dels panells de mobilitat i de Ràdio i Televisió d'Andorra.

Informa: Ana Alamán

Comparteix: