ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Qui agafi el cotxe per Setmana Santa haurà de rascar-se la butxaca

www.andorradifusio.ad

En plena operació sortida de vacances de Setmana Santa, aquells que es desplacin amb vehicle privat i hagin d'omplir el dipòsit del cotxe ho notaran a l'hora d'anar a pagar. I és que el preu del gasoil i la gasolina continua a l'alça, seguint la tendència dels darrers mesos. I no sembla que hagi de capgirar-se.

Tot i que és habitual que els preus dels carburants pugin en període de vacances, com ara per Setmana Santa, l'increment ha estat progressiu des del mes de febrer.

I aquest abril segurament no serà una excepció. Des de les gasolineres diuen que els que omplen el dipòsit sovint ho han notat, per això alguns decideixen fer-ho amb menys quantitat del que és habitual. Per exemple, en lloc de posar 40 euros de cop, en posen només 20.

Ara , la gent que té festa aprofita per marxar. I si el viatge és llarg, necessiten omplir del tot el dipòsit per arribar a destí amb tranquil·litat, costi el que costi.

És el que aprofiten per fer, quan marxen, molts turistes espanyols que venen a passar aquests dies al Principat, ja que, de per sí, el cost dels carburants allà és més car. El gasoil s'ha incrementat un 0,3% i la gasolina ho ha fet un 1,3%.

Els conductors forans celebren que, tot i l'increment, els preus d'Andorra segueixen sent força més ecònomics que als territoris veïns.

Recordem que tots els carburants han pujat de preu al març. El que més s'ha encarit és la gasolina sense plom, que ho ha fet un 2,7%. Ara , respecte fa un any, el preu del gasoil ha pujat gairebé un 6%.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix:

34.238.190.122