ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'AGIA creu que els increments dels lloguers de més d'un 10% són casos aïllats

www.andorradifusio.ad

L'AGIA creu que les pujades dels lloguers denunciades pel raonador del ciutadà són casos aïllats. Adverteixen que pujaran encara més i que l'alarmisme sobre els preus fa que pugin més.

Jordi Galobardas, president del col·legi d'agents immobiliaris, reconeix que els contractes d'arrendament s'han incrementat enguany, però en xifres no superiors al 10%. "L'únic que puc dir és que la percepció que tenim, per les converses amb els companys i el dia a dia al treball, és que hi ha una certa tendència a la pujada dels lloguers en les parròquies centrals, però la veiem encara moderada. Ni de lluny de dos dígits", assegura.

Galobardas també assegura que el preu dels lloguers i dels pisos en venda seguirà pujant en els propers mesos perquè "tenim una demanda creixent sobre el mercat de lloguers i també sobre el mercat de venda, i tenim una cartera de productes que és estable, perquè per molt temps no hi ha hagut noves promocions que hagin entrat al mercat".

Finalment, ha afirmat que l'alarmisme sobre els augments dels preus dels arrendaments l'únic que fa és que acabin pujant més.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Enric Fernàndez
Locució: Jordi Cama

Comparteix: