ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La víctima de l'agressió masclista a la Seu exculpa el noi detingut i inculpa els cinc joves d'Andorra

www.andorradifusio.ad

El jove de la Seu d'Urgell detingut per una agressió masclista en una discoteca de la ciutat no hi va participar directament. Així es desprèn de la resolució de la jutgessa que li ha pres declaració. Per tant, es dedueix que els tocaments que va patir la noia els van fer el grup d'andorrans, que continuen pendents de localitzar.

El jove de 19 anys de la Seu d'Urgell que va passar a disposició judicial divendres de la setmana passada no va participar directament en l'agressió. Així es recull en la resolució del jutjat d'instrucció número 1 de la Seu d'Urgell, un cop celebrada la compareixença. Segons la jutgessa que porta el cas, coincideixen la versió de l'investigat amb la de la noia que va presentar la denúncia. La interlocutòria defineix els fets com a "greus" i explica que queda provat que el noi estava dins el lavabo de noies de la discoteca la nit de Nadal, però que no va intervenir en els actes dels tocaments. El text també recull que la declaració de la víctima ha estat contundent i ha reconegut "sense cap mena de dubte" tres de les sis persones que hi van intervenir, de manera que ha especificat quina va ser l'actuació de cadascú. Per això, la jutgessa que va prendre declaració a l'únic detingut fins ara ha acordat la seva llibertat amb totes les mesures cautelars que va sol·licitar la fiscalia, que són: prohibició d'apropar-se i/o comunicar-se amb la víctima per qualsevol via, prohibició de sortir del territori, retirada de passaport i presentació periòdica davant l'autoritat judicial. 

Un cop coneguda aquesta resolució, es dedueix que els tocaments que va patir la noia haurien estat responsabilitat del grup de cinc andorrans, que continuen pendents de localitzar. A partir d'ara qui s'ocuparà del cas és el jutjat d'instrucció número 2, ja que l'altre ha resolt aquesta primera resolució perquè estava de guàrdia. Els mossos d'esquadra tenen oberta una investigació i ja van dir que no descartaven que hi hagués més detencions.

Informa: Laura Massegú
Imatges: Fernando Montero

Comparteix: