ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

S'aixeca el mur de contenció de l'esllavissada i s'afegeix un carril provisional davant del Punt de Trobada

www.andorradifusio.ad

Aquest dilluns han començat les obres per aixecar el mur de contenció que té l'objectiu de garantir la seguretat de la CG-1. A més, s'ha obert una nova via provisional davant del Punt de Trobada per descongestionar el trànsit. Des de primera hora ja han pogut circular els vehicles pesants.

Aquest dilluns a la tarda s'ha habilitat una nova via alternativa just davant del centre comercial Punt de Trobada. L'objectiu, descongestionar la circulació de vehicles. L'obertura del nou carril s'ha pogut posar en marxa, ja que segons ha dit el ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, el risc a la zona s'ha reduït.

S'estima que l'esllavissada ha descarregat uns 30.000 metres cúbics de roques. Des d'aquest dilluns al matí ja es treballa en la paret de formigó. S'han anat instal·lant les peces que es complementaran amb pilars metàl·lics. Es tracta d'una actuació provisional segura i, per tant, posteriorment se n'haurà de fer una de definitiva. Es preveu que el proper dijous la circulació es restableixi per la via. "Anem segons els terminis previstos. El dijous hi podria haver l'obertura definitiva de la CG-1 amb tres carrils, com abans", explica Torres, qui també ha confirmat que ja tenen tots els materials per les construccions.

També aquest dilluns al matí camions, autobusos i autocaravanes han pogut començar a circular per la CG-1 de forma esglaonada i controlada pels agents policials i de circulació.

Informa: Oliver Jaén-Laura Massegú
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: