ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

S'aixecaran més torres al Clot d'Emprivat, però el comú celebra haver pogut salvar un pulmó verd

www.andorradifusio.ad

S'aixecaran més torres al Clot d'Emprivat. Ho ha deixat clar Rosa Gili al programa La rèplica, que diu que hi ha projectes privats que van en aquesta línia. Ara bé, ha defensat que dintre de la situació, amb la modificació del POUP es podrà salvar un pulmó verd. 

Rosa Gili ha assegurat a La rèplica que veurem més torres al Clot d'Emprivat. La cònsol major d'Escaldes-Engordany ha explicat que hi ha almenys un parell de projectes privats que s'havien entrat en el mandat anterior i que estaven pendents de la reforma del POUP. Tot i no poder evitar aquestes construccions, creu que s'ha arribat a bon port.

"Els hi canvies la forma, però ens permet alliberar espai a baix. I de fet és un mínim d'un 50%. En una parcel·la, doncs la meitat ha de quedar lliure. I pot arribar fins a un 64%. Ens permetrà tenir un pulmó verd, que això sí que no ho perdrem, al voltant del Prat del Roure. El que s'ha volgut és ajuntar aquests espais perquè en puguem gaudir."
Rosa Gili, cònsol major d'Escaldes-Engordany

De la dotzena de sol·licituds que va rebre el comú abans de l'entrada en vigor de la llei que limita el creixement urbanístic, de moment no s'ha aprovat cap gran projecte. I sobre el programa de compra i arrendament d'edificis buits o en desús, Gili creu que hi ha marge perquè el Govern en trobi algun a Escaldes-Engordany. "Sí que em consta que hi havia alguna possibilitat. M'imagino que de moment no han estat les més prioritàries o no complien els requisits, però jo crec que sí que hi ha marge a Escaldes", afirmava la cònsol de la parròquia.

Entre el que queda d'abril i maig començarà la primera part de les obres del nou edifici d'habitatges a preu assequible de l'avinguda del Pessebre. La cònsol ha aprofitat per lamentar que no s'hagi invertit a la parròquia els darrers anys, malgrat que els dos últims caps de Govern siguin escaldencs.

Informa: Laura Massegú
Locució: David Domingo
Imatges: Arxiu RTVA 

Comparteix: