ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Així són els Pastorets des de dins

www.andorradifusio.ad

Prat del Roure ha acollit la tercera representació dels pastorets i tots sabem la història d'en Lluc i el dimoni, però com es prepara una obra com aquesta? Un equip d'aquesta casa ho ha anat a veure per saber com es viu per dins. 

Mitja hora abans de començar, els actors aprofitaven per escalfar la veu, acabar de maquillar-se i fer la conjura d'equip per donar-se ànims. Els nervis, però, hi són presents. El Pol, actor dels Pastorets, ens explica que fins 10 minuts abans s'emporten "una cerveseta i un altaveu i tenim una mica de techno de fons".

Tranquil·litzar els actors és part important abans de sortir a l'escenari. Aquí, l'experiència és un grau. Així ho afirma la directora dels Pastorets, Cristina Pericas. "Nosaltres també hem passat per l'escenari i des de l'empatia, jo sé com ets sents".

En els últims instants abans d'obrir el teló, cadascú té el seu ritual. A l'Anna Aguareles li agrada repassar el text i tenir el seu temps per practicar les "escenes que estan més fluixetes". El Pol, per contra, assegura que "intento fer 3 abraçades a tres persones en concret i una mania que tinc és saltar".

Un cop començada l'obra, amb el naixement del nen Jesús es tanca el darrer acte i la representació dels Pastorets. Al final, nervis i tensió que s'acaba amb una descàrrega d'adrenalina. Aquest dissabte, la darrera passada.

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Cristina Fidalgo

Comparteix: