ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Ajona creu que el parc d'animals de Naturlàndia no pot continuar com fins ara

www.andorradifusio.ad

El futur del parc d'animals de Naturlàndia és una de les patates calentes que té el nou director general sobre la taula. S'avaluaran les alternatives i no es descarta el tancament. Medi Ambient estudia un trasllat dels quatre ossos nounats.

Les crítiques al parc d'animals han estat constants des que Naturlàndia va apostar pel projecte. El nou director de l'ecoparc no hi veu futur tal com està funcionant actualment. Considera que és un concepte antiquat i assegura que s'estudia una sortida. "O el canviem i trobem una fórmula millor per als animals i l'experiència dels nostres visitants, o realment una de les moltes alternatives que hi pot haver pot ser el tancament", assegura el nou director general, Xabier Ajona.

Una de les propostes podria ser fer conèixer la fauna del Pirineu mitjançant la realitat virtual sense necessitat de la presència dels animals. Quant als quatre ossos nascuts fa ben poc, el director de Naturlàndia assenyala que estan en contacte amb Medi Ambient per veure si és possible el trasllat a una reserva natural com havia demanat Apapma.

Ajona descarta que els ossos es quedin al parc perquè el tancat no està pensat per acollir set animals adults i tampoc es planteja una ampliació.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares-Xabier Moreira

Comparteix:

3.236.74.69