ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'Associació d'Allotjaments Turístics demana alguna acció per fer atractiu el Pas de la Casa per als visitants

www.andorradifusio.ad

L'agost ha estat un molt bon mes per al sector turístic, també al Pas de la Casa. Així ho constata el president de l'Associació d'Empreses d'Allotjaments Turístics, que aposta per fer més atractiva aquesta destinació, sobretot per als espanyols.  

Àlex Ruiz ha assenyalat que l'alta ocupació a la majoria de parròquies ha portat els turistes, molts espanyols, a pujar al Pas a allotjar-s'hi.

El president de l'Associació d'Allotjaments Turístics assegura que el poble té poc atractiu per si mateix i demana al ministeri de Turisme que una part del que es recapti amb la taxa es destini a trobar un al·licient per anar-hi, com tenen en altres llocs del país.

En la mateixa sintonia que Ruiz es manifestaven alguns comerciants del Pas, que pensen que s'hauria d'apostar per fer activitats o algun concepte original que complementi la venda de tabac i alcohol.  

Destaquen que les pistes d'esquí són l'únic atractiu de la població i que convé trobar-ne més a l'estiu perquè pernoctar al Pas sigui una opció per als turistes.

Informa: Sergi Cano - Judith Sáez
Imatges: F. Montero-A. Cristancho

Comparteix: