ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Altimir no descarta fer el pas a la política

www.andorradifusio.ad

Pocs dies abans de deixar la presidència de la Confederació Empresarial, Xavier Altimir ha passat per l'Ara i Aquí de Ràdio Nacional. Al marge del balanç als més de tres mandats al capdavant de la patronal, ha confessat que no descarta entrar en política.

El fins ara president de la CEA es planteja donar un pas endavant cap al món de la política. A menys d'una setmana per deixar el càrrec, que ha ocupat des de la fundació de la patronal l'any 2006,

Xavier Altimir no ho descarta. Ho faria per vocació i, sobretot, si se li ofereix una proposta engrescadora. No es manifesta sobre les seves preferències i diu no entendre "com hi ha tants partits polítics, perquè som un país petit i hauríem d'anar molt més units".

Lamenta que "cada vegada que hi ha una proposta apareixin grups d'oposició sistemàticament". Creu que hi ha iniciatives, com l'heliport, que no s'han tirat endavant “per falta de contundència o valentia dels diferents governs”. "Aquest és un dels aspectes que em frenaria per entrar en política", ha declarat.

Dimecres abandonarà la presidència de la CEA per deixar pas a la pròxima direcció, que sorgirà dels comicis del dia 27 de setembre.

Dels més de tres mandats que ha complert al capdavant dels empresaris, Altimir destaca la internacionalització de la CEA. Posa com a exemple l'obertura d'una oficina a Brussel·les i la implementació de la marca Andorra.

Entrevista completa al president de la CEA, Xavier Altimir, a l'Ara i AquíInforma: Jordi Cama
Imatge: Albert Refart
Locució: Montse Grau

Comparteix: