ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Altíssim nivell a l'edició amb més professionals del concurs d'escultures de neu del Pas de la Casa

www.andorradifusio.ad

Una cinquantena d'artistes han fet possible que, un any més, el Concurs d'Escultures de Neu del Pas de la Casa hagi estat un èxit. És l'edició que ha aplegat més professionals i la dona ha estat l'autèntica protagonista, des de visions ben diverses. En total s'han repartit 3.000 euros en premis.

Es diu "Híbrida" i és l'escultura guanyadora del 16è Concurs d'Escultures de Neu del Pas de la Casa. És obra de l'escultor andorrà Arnau Pérez Orobitg i de Glòria Morató. Entre els dos han volgut representar la dona en una versió clàssica, però alhora, mitològica.

Pérez Orobitg és fidel a la cita des que es va reprendre el certamen. L'any passat ja va pujar al podi i, enguany, la seva obra ha estat la millor valorada pel jurat entre els professionals.

Els guanyadors de la categoria d'estudiants són dos joves de Vic, Roger Frederiksen i Eulàlia Sellerès. És la primera vegada que participaven en el concurs i el més difícil per a ells ha estat la mida del bloc i treballar amb talla. S'han mostrat molt contents amb el premi, que l'han aconseguit amb l'escultura Sedna, la deessa del mar i els animals marins.

Des del comú es mostren molt satisfets amb la convocatòria. Els participants han demostrat un nivell altíssim i no han posat gens fàcil les coses al jurat. De fet és l'any que hi han participat més professionals i ja pensen en l'edició de l'any vinent.

Un concurs consolidat i que tant estudiants com professionals gaudeixen d'una manera molt familiar. S'allotgen tot junts a l'Alberg de la Baronia i la majoria repeteixen any rere any. Per això augmentar el nombre de places no és fàcil, tot i que des del comú ho estan estudiant. Per part dels participants, les ganes estan assegurades.

Informa: Laura Massegú
Imatges: Guillem Casal

Comparteix:

3.231.226.13