ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Alumnes de l'escola francesa fan de consellers per una estona al comú d'Ordino

29 infants de l'Escola Francesa de CM2 (deu anys) han visitat

29 infants de l'Escola Francesa de CM2 (deu anys) han visitat el comú d'Ordino amb les seves mestres per conèixer com funciona la política parroquial.

Per què es presenta algú a cònsol o quines són les motivacions per arribar a ser conseller i a tenir interès per la política, han estat les preguntes més recurrents que han hagut de respondre la cònsol menor, Gemma Riba, i el conseller d’Administració, Comunicació i Comerç, Xavier Herver. Formulades de diferent manera, les qüestions han estat plantejades aquest dimarts al matí durant la visita al comú dels alumnes de CM2 de l’escola francesa d’Ordino. La "vocació" i el "treball per la parròquia" han estat les més reiterades pels representants de la parròquia.

El grup de 29 infants de 10 anys han recorregut les dependències comunals acompanyats de la seva mestra Delphine Martineau, i la mestra de català Pili Rodríguez, amb qui havien treballat prèviament la trobada, dins la descoberta de les institucions andorranes. Els alumnes han proposat una bateria de preguntes dirigides a Herver, la majoria sobre el funcionament i l’organització del comú. També s’han interessat per saber quines havien estat les quatre dates més assenyalades a la història de la parròquia i alguna més personal com si li agradava la política.

Informa: Agència ANA
Foto: Comú d'Ordino

Comparteix:

3.231.220.225