ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els alumnes del lycée tornen a les aules conscients de la necessitat de mantenir les mesures per la Covid-19

www.andorradifusio.ad

En la tornada a l'escola després de l'estiu aquest divendres ha estat el torn dels alumnes de 12 a 17 anys del lycée Comte de Foix. Un primer dia breu, on hi havia nervis per saber els horaris, els professors i els nous companys de classe. En aquest centre cada aula serà considerada com un grup bombolla i es mantindrà la mascareta dins i fora de les classes. 

1.621 alumnes, 100 més que l'any anterior al lycée Comte de Foix. Una tornada a l'escola on la intenció al centre és mantenir els mateixos protocols sanitaris que es van adoptar l'any passat. L'alt percentatge de vacunació i l'experiència fa que la preocupació sigui menor, ha assegurat el director del centre, Olivier Salvan.

Els alumnes que han tornat a les aules del lycée ho han fet amb ganes de retrobar-se amb els companys. Un matí que ha estat curt, on se'ls ha proporcionat els llibres de text i alguns s'han realitzat un test ràpid d'antígens. Els alumnes s'han mostrat molt conscients de les mesures per evitar el SARS-CoV-2.

A partir de la setmana vinent, el lycée ja farà ús de l'edifici del Roc de Ciutat de Valls traslladant-hi els alumnes de première i terminale. 

Informa: Roser Puigbò
Imatges: Arnau Gaya 

Comparteix: