ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Alumnes de primària de Sant Julià uneixen l'escola amb el rebost solidari

www.andorradifusio.ad

Alumnes de primària de les escoles lauredianes han participat aquesta tarda en la quarta cadena solidària de Càritas. A banda del sentit solidari, l'objectiu és sensibilitzar els més joves dels problemes socials de moltes famílies

Quatre edicions ja de la cadena solidària, que com sempre ha implicat els centres escolars de primera ensenyança de Sant Julià de Lòria. Durant dues setmanes, els alumnes han recollit aliments i productes de primera necessitat que traslladen a través d'una cadena al rebost solidari de la parròquia. 

A banda del vessant solidari, hi ha una igual d'important, com és sensibilitzar els estudiants sobre els problemes que pateixen moltes famílies de la parròquia per cobrir les necessitats bàsiques.

Es va detectar una pujada rellevant de persones amb necessitats de productes bàsics com a conseqüència de la pandèmia, però ara sembla que la situació es comença a estabilitzar. "Tenim la cosa més controlada" assegura mossèn Pepe Chisvert tot esperant que "no revifi la situació de necessitat per a altres famílies". 

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Albert Refart

 

Comparteix: