ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els alumnes de Stars Academy es retroben amb el públic després de gairebé dos anys

www.andorradifusio.ad

Encara queda un mes per Nadal, però les cançons relacionades amb aquesta festivitat ja comencen a sonar. Aquest diumenge ha estat el torn dels alumnes de Stars Academy, que han presentat el seu tradicional concert de Nadal. 

S'obren les portes, comencen a entrar les primeres persones del públic i es pot notar el nerviosisme i l'emoció entre els cantaires. Prop d'un centenar d'alumnes, d'edats entre 2 i 60 anys, que gairebé dos anys després es retroben amb el públic. "La millor manera de fer-ho tot a la vida és amb música", remarca la directora de l'acadèmia, Susanne Georgi.

Un concert amb interpretacions com aquesta, en què els més grans mostren el seu talent i en què també hi ha espai per als més petits. Una experiència emotiva per a tots. "Quan estàs trist comences a cantar i et poses alegre", diu una alumna, mentre un altre confessa com pujar a l'escenari el fa "sentir especial".

La directora de l'acadèmia, Susanne Georgi, representant d'Andorra a Eurovisió l'any 2009, està treballant per poder portar una altra vegada al país al concurs internacional i està convençuda que ho aconseguirà. Georgi assegura que té moltíssima fe en el projecte, per al que compta amb molta ajuda. "De mica en mica hi arribarem. No sé si serà l'any que ve o en cinc anys, però la lluita hi és".

Informa: Roser Puigbò 
Imatges: Ricard Tenza
Locució: N. Toro

 

Comparteix: