ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Amadeu Rossell, Valentí Martí i Manel Montes deixen Liberals d'Andorra

www.andorradifusio.ad

Tres militants rellevants de Liberals d'Andorra han presentat la baixa del partit. Són Amadeu Rossell, exsecretari general; Valentí Martí, exsecretari de relacions internacionals, i Manel Montes, expresident de Joves Liberals. El motiu principal és que senten que el partit els ha deixat de banda. Liberals respecta la decisió, però sorprèn que hagi arribat dos mesos després d'escollir la nova executiva i de manera simultània.

Amadeu Rossell i Valentí Martí van ser des de l'anterior executiva liberal dos dels principals valedors del pacte amb el Partit Socialdemòcrata. La resolució final d'aquest pacte i la gestió que es va fer del Govern de coalició ja va generar malestar en una part important de Liberals. La principal queixa eren les formes, el fet que no es compartís cap mena d'informació amb els militants, que es prenguessin decisions de manera unilateral i en alguns casos que no es respectessin els estatuts del partit.

Liberals d'Andorra ha assegurat que respecta la decisió presa pels tres militants i serà la setmana vinent quan l'executiva la valori. Tot i això, ja ha avançat que sorprèn que la baixa del partit hagi arribat de manera simultània i dos mesos després d'haver triat la nova executiva. "Analitzarem aquestes cartes i qualsevol cosa que sigui positiva o negativa o qualsevol remarca d'un militant, exmilitant o persona que no sigui militant que ens proposi una millora s'ha d'estudiar. A l'executiva es comentarà i si mai s'han de fer canvis en alguna cosa que ha pogut molestar certes persones, o alguna manera de procedir, crec que és sempre bo i intel·ligent fer canvis", reconeix el secretari general Gerard Estrella.

La baixa del partit dels tres excàrrecs: Rossell havia estat secretari general; Martí, secretari d'afers internacionals, i Manel Montes, president de Joves Liberals, ha coincidit amb l'afer Salustià Chato, però els implicats asseguren que això no hi ha tingut cap relació.

Els implicats no han volgut avançar, però, si es mantindran apartats de la política o si aquest pas servirà per iniciar un nou projecte. Asseguren que hi ha més gent molesta, però ignoren si seguiran les seves passes.

Informa: Ester Pons
Imatges: Josep Maria Garcia

Comparteix:

3.235.62.151