ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'ambaixador d'Espanya visita els alumnes de secundària del col·legi María Moliner conscient que serà un curs "difícil"

www.andorradifusio.ad

L'ambaixador d'Espanya, Àngel Ros, ha visitat aquest dimecres al matí els alumnes de secundària del col·legi María Moliner que van començar el curs escolar aquest dilluns, un curs atípic per a tothom, marcat per l'ús de la mascareta i la separació entre aules.

Ros ha valorat la tornada a l'escola, conscient de "la incomoditat", i s'ha adreçat a les aules per desitjar un bon curs que preveu "difícil", així com per agrair als alumnes "aquest comportament absolutament cívic".

Els alumnes compleixen en tot moment els protocols establerts. De moment el María Moliner no ha tingut cap incidència que hagi fet aïllar alumnes, però asseguren que es mantindran en alerta, ja que són conscients que aquesta situació es podria produir en qualsevol moment i estan preparats.

Segons ha explicat el director del centre, Francisco Javier Alfaya, una de les queixes per part dels alumnes en aquest inici de curs ha estat el poc temps a l'hora de dinar al menjador, ja que "no tenen més que mitja hora". I és que les escoles han hagut d'adaptar-se marcant horaris i dividint els grups. "El menjador sempre havia estat un espai de convivència i socialització i ara van molt justos tot i tenir mitja hora més de pati després de dinar", ha dit el director.

Pel que fa a les xifres d'estudiants matriculats al centre, continuen sent similars a les del curs anterior i superen els 400 a secundària i els 200 a primària.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Desirée Sala

Comparteix:

3.226.241.176