ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Ambient estelar a Pal Arinsal per la celebració de la Copa del Món de BTT

Des de primera hora del dissabte, la marea de gent s'ha pogut

Des de primera hora del dissabte, la marea de gent s'ha pogut veure des de la Massana fins a la zona d'arribada. Aquest matí, tot i la calor, l'espectacle ha estat assegurat.

La cua de gent al telecabina ja indicava la que es preparava el segon dia de la Copa del Món UCI de BTT. El pla de la Caubella ha sigut el punt d'arribada per a tots ells. Els aficionats, encantats amb la celebració d'aquest esdeveniment. "L'ambient és molt divertit perquè és quan veus a tots els corredors".

Aquí es reuneixen corredors de totes les categories i alguns aficionats que també els acompanyen. "A mi m'agrada perquè el meu marit corre".

Aquest dissabte era dia per gaudir de l'espectacle. No tant dels descensos, gran part dels quals són tancats per l'esdeveniment. Alguns riders han comentat que s'han quedat amb la mel als llavis per no haver pogut fer alguns descensos per amateurs, però que, com tothom, volen gaudir de l'espectacle.

Mentrestant, molts han fet camí cap al punt d'arribada de la cursa de descens a Fontanals. Allà els ha esperat una graderia embogida que ha animat els corredors en un dia calorós, però que s'ha suportat amb eufòria. 

Dissabte és el gran dia d'una Copa del Món que un any més aplega seguidors de tot el món. Aquest diumenge també els esperen les finals de cross-country masculí i femení.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Desirée Sala 

Comparteix: