ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Ambient festiu en el Concèntric, que busca incentivar les compres a través de la música

www.andorradifusio.ad

Fomentar el comerç i diversificar les compres en la zona comercial del centre històric és el que busca el Concèntric. Els descomptes i les promocions en una vintena de negocis de la zona del nucli antic s'han complementat amb la música.

Música i compres aquest dissabte a la tarda. Aquesta és la proposta del comú per revitalitzar el castigat sector del comerç en temps de pandèmia

A més, la data escollida, l'11 de setembre, festivitat a Catalunya, tampoc ha estat casual. Es buscava atreure com més clients millor

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha assegurat que l'objectiu és "animar i incentivar a fer que es facin descomptes i promocions perquè la gent compri". Una manera de donar suport al comerç "que sempre ha estat el nostre motor". 

I les compres s'han complementat amb la música i han omplert les diferents places d'espectadors i melodies. Una iniciativa que el sector de la cultura agraeix. I naturalment, també el públic.

Una iniciativa que agraeixen músics, però també el públic que considera que aquesta és una bona iniciativa "que no es pot veure a cap lloc".

En aquesta línia el músic Ladislau Baró ha assenyalat que en els útlims mesos tant les institucions públiques com des del sector privat estan apostant per promoure la cultura musical. "N'estem molt agraïts". 

Una bona manera de passar una tarda de dissabte diferent i que serveix també per fer l'inici del curs escolar menys feixuc.

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix: